Despre noi

7lucruri.ro este al doilea cel mai important site de umor din România și este creația echipei de la cel mai important site de umor din România, timesnewroman.ro. 7lucruri.ro s-a născut pentru că glumele preferate ale redactorilor de la Times New Roman sunt uneori mult prea inteligente sau prea subtile pentru publicul larg și merită un spațiu special, doar al lor. Aici nu scriem despre subiecte la zi, aici scriem umor dezlănțuit.

Călin

Mi-a plăcut să nu muncesc de mic. Am făcut chiar și-o facultate de Filosofie ca să fiu sigur că nu învăț, nici măcar din greșeală, vreo meserie. Și Filosofia nu m-a dezamăgit! Am ieșit de-acolo trântă la orice și de-atunci mă mențin cu succes.

Eftimie

Sunt oameni care spun despre mine că-s răzbunător, dar lasă că ajung la mâna mea și le-arăt eu cum stă treaba. O actriță celebră mi-a spus că se vede pe fața mea că-s misogin. I-am explicat că-s mizantrop, eu nu fac discriminări.

Vasile

Bărbos, bonom, cu o experiență vastă în a fi obscur pe internet. Am ajuns aici pentru că îmi plac umor fără tabuuri, blasfemia, frazele lungi & imbarligate, și, mai ales, să muncesc. P.S.: Am cel puțin o rudă la Vaslui. Fiți înțelegători.

Ionuț

Bărbat bine, la casa lui. Urăsc fotbalul, biserica, Coca-Cola, BMW și fumul de țigară. Și multe altele. Pasiunile mele sunt shopping-ul, călătoriile. Înot, fac snorkeling, merg pe jos. Personalitatea care mă inspiră e James May. Prietenii mă descriu drept zgârcit, nesimțit, egoist, neserios, nebun, deranjant, abuziv, rasist, zgomotos, ciudat, agresiv.

Ovidiu

Artist complet.