Inapoi la articol

7 indicii că la un restaurant se mănâncă bine

Pisicile din preajmă sunt hămesite rău, ceea ce înseamnă că lumea papă tot din farfurie;

Bucătarul sau bucătăreasa are peste 100 de kile;

SSUCv3H4sIAAAAAAAACpxVuY7cMAztA+QfBq4jQPexH5A6TaoghQ56x1iPNbDlHFjsv0djW155dpMinfX4+EhRJP388cPp1Dg7db55OD3fTvnc9f08pdGmLg4Zxp82fIQhwFgjELoUx872Nehs8ufBXiCDw9z3N/hlMTZTsmmeYKqCTec5JRinFP1ThllRIZSNbQZIAWyIDgptR8MI9jKlbom2o94OC/N6jikeRHp7+V0DCyPMA9Sxr92vZ

La intrare e o bucată de lemn pe care e scris cu creta cât e ciorba zilei;

N-au mici în meniu, dar dacă vrei mici îți fac sau îți dau din ce au făcut ei în pauză la bucătărie;

Nu servesc pizza;

Ți se pune coșul de pâine pe masă în modul ăla provocator cu “N-ai sânge în tine dacă nu mănânci un kil de pâine goală până vine ciorba”;

Chelnerul pune o cinzeacă de tărie pe masă înainte s-apuci să dai bună-ziua;