Inapoi la articol
Top 7 cele mai periculoase ingrediente din crenvurști
- Veninul de cobră. Ai mare grijă când crenvurştul se încolăceşte şi îşi înfoaie gulerul!
- Mocheta. Dacă nu e spălat bine, poate produce arsuri stomacale;
- Copitele de cal. Crenvurştul poate părea paşnic, dar o lovitură cu copita te poate băga în spital;
- Hârtia igienică. Dacă e din aia ieftină, poate conţine aşchii;
- Cauciucul. Evită să prepari crenvurştii Pirelli sau Goodyear pe grătar, pentru că eliberează un fum negru, toxic;
- Acidul azotic. Ușor de depistat, pentru că sfârâie la contactul cu muștarul;
- Mercurul. Evită să mănânci crenvurşti gradaţi, indiferent că sunt în Celsius sau Fahrenheit;
- Bonus! Dacă crenvurştul se întăreşte când îl bagi în gură, nu muşca, că iei bătaie!
22.04.2020