Inapoi la articol

7 sfaturi pentru a face clătite excelente

  • Pentru a fi sigur că-s mai sănătoase folosește ouă de prepeliță crescută natural în loc de găină;
  • Făina de grâu e pentru plebei, tu folosește făină de quinoa, să nu ai probleme cu glutenul;
  • Pentru ca să-ți iasă clătitele pufoase poți folosi apă minerală, Evian sau Perrier, dar profesioniștii folosesc direct injecție cu CO2 în timp ce bat amestecul;
  • Ca să nu se strice gustul, folosește de fiecare dată o tigaie nouă când faci clătite și arunc-o dup-aia;
  • Poți folosi lapte din comerț, dar cel mai bine e să ai lapte proaspăt muls de la o vacă elvețiană;
  • Pentru un gust suplimentar pune în aluat sirop de migdale și uleiuri esențiale;
  • Doar săracii fac clătite cu gem, dacă vrei să impresionezi oaspeții fă-le niște clătite cu caviar.