Inapoi la articol

7 secrete neștiute din bucătărie

Nu arunca unsoarea rămasă după ce ai prăjit cabanoșii, o poți folosi ca să-ți faci freza cu ea;

Secretul oricărei prăjituri este zahărul, atâta timp cât e 50% zahăr poți pune orice altceva lângă;

Diferența între ciorbă și tocană este doar cantitatea de apă pe care o pui în oală;

Dacă pui o biluță de muci în tigaie, până la final o să pară o boabă de piper și e la fel de gustoasă;

Dacă ai scăpat prea multă sare în mâncare, toarnă și niște colorant negru și spune că ai făcut-o cu sos de soia;

Dacă fierbi la foc mare cartofii 3 ore poți să-i faci direct piure;

Nu arunca mâncarea rămasă, trage-o prin mașina de tocat cu niște rumeguș și bag-o în prezervative, să zici că ai făcut crenvuști de casă;