Inapoi la articol

7 secrete ale unei micării de succes

Carnea de mici trebuie să conțină cel puțin 3 din următoarele animale: vită, oaie, porc, struț, elefant, capybara, mamut lânos, cal, melc, vulpe, yeti;

Orice ar zice Greta, folosește cărbuni. Micii la panou solar nu au aceeași aromă;

Folosește doar carne de mici de Dedulești și muștar de Tecuci. Partea bună e că ambele sunt făcute în același garaj din Rahova;

Du-te la Paris să înveți sculptură. Brâncuși așa a făcut și se zice că modela niște mici perfecți;

Berea la halbă e esențială. Un client beat e un client căruia poți să-i aduci 2 mici și să-i ceri bani pe 4, că vede dublu;

Atmosfera contează și ea. Un studiu făcut de japonezi arată că micii se rumenesc mai bine dacă le pui muzică clasică: Mozart, Bach sau Nicu Paleru;

Spală bani pentru un cartel de droguri. N-o să fii nevoit să scazi calitatea micilor dacă n-ai destui clienți, și din când în când o să ai acces la un bicarbonat foarte mișto;