Inapoi la articol

7 obiceiuri de mic dejun din întreaga lume

  • Chinezii îşi mănâncă cornul şi laptele primite de la şcoală, de regulă în pauza de masă la fabrica de iPhone-uri;
  • Francezii mănâncă în fiecare zi un croissant. Poţi afla câte zile a trăit un francez numărându-i surprizele de la Chipicao;
  • Ruşii sunt pasionaţi de cereale, dar nu le mănâncă, ci le beau;
  • Nemţii sunt uneori sătui de cârnaţi, aşa că scot capul pe geam şi strigă „Dorele, culege-mi şi mie nişte sparanghel!“;
  • În Coreea de Nord, oamenii sar adesea peste micul dejun şi mănâncă direct prânzul, peste o săptămână;
  • Suedezilor le aduce curierul o cutie cu piese de sandviş şi instrucţiuni. Oricum le-ar asambla, tot le rămâne o măslină;
  • Ungurii sparg doi ouă şi îşi fac un omletă.