Inapoi la articol
7 obiceiuri de mic dejun din întreaga lume
- Chinezii îşi mănâncă cornul şi laptele primite de la şcoală, de regulă în pauza de masă la fabrica de iPhone-uri;
- Francezii mănâncă în fiecare zi un croissant. Poţi afla câte zile a trăit un francez numărându-i surprizele de la Chipicao;
- Ruşii sunt pasionaţi de cereale, dar nu le mănâncă, ci le beau;
- Nemţii sunt uneori sătui de cârnaţi, aşa că scot capul pe geam şi strigă „Dorele, culege-mi şi mie nişte sparanghel!“;
- În Coreea de Nord, oamenii sar adesea peste micul dejun şi mănâncă direct prânzul, peste o săptămână;
- Suedezilor le aduce curierul o cutie cu piese de sandviş şi instrucţiuni. Oricum le-ar asambla, tot le rămâne o măslină;
- Ungurii sparg doi ouă şi îşi fac un omletă.
11.02.2022