Inapoi la articol

7 lucruri despre dulciurile din comerț

  • Recordul pentru cel mai mare procent de zahăr este 99,9%, în timp ce recordul pentru cel mai mic procent de zahăr este 99,8%;
  • Singurul motiv pentru care dulciurile din comerț nu au 100% zahăr este ambalajul, că e făcut din plastic;
  • Într-o tabletă de ciocolată de 100 de grame pot intra până la doi saci de zahăr;
  • Prima ciocolată în care nu s-a folosit deloc zahăr a fost scoasă la vânzare în 1974, dar nici până acum nu s-a găsit un cumpărător;
  • Pe vremuri ciocolata se făcea cu cocaină, dar cu timpul a fost înlocuită cu ceva ce dă o dependență mai mare, zahărul;
  • Cu cât consumul de ciocolată este mai mare într-o țară cu atât e mai mic numărul consumatorilor de cocaină;
  • Ciocolata din comerț este otrăvitoare pentru câini, dar oamenii se prefac în continuare că pentru ei este bună.