7 lucruri despre ciupercile delicioase din pădurile României
Despre trufe se spune că sunt atât de valoroase încât un porc care ştie să le găsească nu va fi niciodată tăiat de Crăciun;
Deşi nu sunt aşa parfumate ca trufele, un student poate simţi ghebele din zacuscă de la 5 camere de cămin distanţă;
Hribii sunt foarte căutaţi de italieni pentru că au puterea magică de a anula ananasul de pe pizza;
Trâmbiţa piticului arată dubios, dar e perfect comestibilă. Când un pitic strigă la tine în trafic să-i iei trâmbiţa în gură, e păcat să îl refuzi;
Când cresc împreună, gălbiorii şi vineţelele pot fi confundate de la distanţă cu un beţiv adormit în şanţ după un chef unde s-a lăsat cu bătaie;
Piciorul căprioarei e gustos, mai ales pane, dar nu trebuie confundat cu ruda sa mult mai răspândită, ciuperca piciorului;
Creasta-cocoşului se mai cheamă în Moldova barba-ţapului, iar în Pipera, unde oamenii chiar o adoră, i se spune curul-şefului.