Inapoi la articol

7 informații utile despre șobolani și șoareci

  • În Cretacic, Pământul era plin de șobolani imenși, care se hrăneau cu roți de cașcaval mari cât Mizilul;
  • Ciuma neagră s-a răspândit foarte rapid pentru că mâncarea populară a vremii era tocană de șobolan;
  • Când un sud-american spune că a mâncat o ceafă de porc, s-ar putea să se refere la o ceafă de șobolan simpatic, că aia sunt porcii de guineea pe care-i mănâncă ei;
  • Șoarecii și șobolanii sunt detestați pentru că din cele mai vechi timpuri oamenii detestau creaturile vegane care se hrăneau preponderent cu cereale;
  • Majoritatea experimentelor ștințifice se fac pe șoareci pentru că merită, dă-i dracu;
  • Canalele și zonele murdare sunt pline de șobolani pentru că sunt animalele preferate de companie ale boschetarilor;
  • Românii mănâncă anual mii de tone de carne de șobolan și șoarece sub formă de „parizer” sau „crenvurști cu carne”;