Inapoi la articol

7 alimente care trebuie, și merită, să fie congelate

Micii. Sigur, un cocktail de vară cu lime și mentă e mișto, dar te-ai gândit ce bine ar fi să aibă aromă de mici?

Ouăle. Nu mai trebuie să le spargi, să te mânjești, poți să le tai rondele și să le pui așa în tigaie;

Tofu. Ce contează dacă-l mănânci cald sau rece?

Clătitele. Le poți folosi dup-aia ca farfurie;

Prăjiturile. Așa n-o să mai cazi în ispita de a le mânca imediat, că durează să se dezghețe și poate-ți trece pofta;

Cașcavalul ieftin. După ce-l ții o săptămână la congelator o să fie atât de tare că o să zici că-i parmezan;

Ciorba. Pui câte un băț în castron și o poți mânca dup-aia ca o înghețată, în timp ce aștepți metroul sau autobuzul;