Inapoi la articol

Top 7 cele mai periculoase ingrediente din crenvurști

  • Veninul de cobră. Ai mare grijă când crenvurştul se încolăceşte şi îşi înfoaie gulerul!
  • Mocheta. Dacă nu e spălat bine, poate produce arsuri stomacale;
  • Copitele de cal. Crenvurştul poate părea paşnic, dar o lovitură cu copita te poate băga în spital;
  • Hârtia igienică. Dacă e din aia ieftină, poate conţine aşchii;
  • Cauciucul. Evită să prepari crenvurştii Pirelli sau Goodyear pe grătar, pentru că eliberează un fum negru, toxic;
  • Acidul azotic. Ușor de depistat, pentru că sfârâie la contactul cu muștarul;
  • Mercurul. Evită să mănânci crenvurşti gradaţi, indiferent că sunt în Celsius sau Fahrenheit;
  • Bonus! Dacă crenvurştul se întăreşte când îl bagi în gură, nu muşca, că iei bătaie!