Inapoi la articol

Ce înseamnă denumirile a 7 alimente din supermarket

  • Salată cu icre de știucă. 90% ulei, puțină apă și două icre aruncate de un orb de la 3 metri, cu spatele, spre borcan;
  • Pulpe de pui crescut la curte. Singura curte pe care a văzut-o puiul ăla a fost un poster lipit pe hala unde s-a născut și a crescut șase săptămâni, până a ajuns la 18 kg;
  • Lapte Bio Românesc. Camionul care a adus laptele din Germania e înmatriculat pe România și are numărul B 845 BIO;
  • Crenvurști cu piept de pui. Cel care pornește malaxorul cu șorici, copite, hârtie igienică, amidon, colorant și slănină din care se fac crenvurștii ține în mână un piept de pui când apasă pe buton;
  • Esenţă de vanilie. Pe omul care s-a pişat în flacon îl cheamă Răzvan Ilie;
  • Ton mărunţit în suc propriu. E ceea ce rămâne după pescuitul cu dinamită şi n-a fost acceptat de fabrica de mâncare de pisici;
  • Pateu cu porc. Adică pe cutie este o poză cu un porc, iar conținutul conservei n-are nicio legătură cu carnea de porc.