Inapoi la articol

7 tipuri de consumatori de șaormă

  • Raw-șaormiștii, care mănâncă șaorma fără sosuri, doar lipie, carne și cartofi, precum strămoșii noștri;
  • Etno-șaormiștii, care preferă șaorma doar cu produse tradiționale românești, adică pun tochitură în ea;
  • Daco-șaormiștii, care mănâncă șaorma cu lipie, miel, varză, viezure și mânz;
  • Corporato-șaormiștii, care nu pot alege ce să pună în șaorma decât după o ședință de 6 ore, cu taskuri și targeturi;
  • IT-șaormiștii, care nu pot comanda șaorma decât printr-o aplicație;
  • Aristocrato-șaormiștii, care mănâncă șaorma cu cuțit și furculiță și un ștergar atârnat de gât;
  • Tradiționalo-șaormiștii care cred că cea mai bună șaormă este, de fapt, o sarma mai mare.