Inapoi la articol

7 sfaturi pentru un grătar reuşit

  • Verifică dacă un loc e frecventat de urşi: unge-te cu miere şi culcă-te. Dacă te trezeşti viu a doua zi înseamnă că e sigur să faci grătar acolo;
  • Adu nişte boxe puternice, care să acopere zgomotul generatorului pe motorină de la care le alimentezi;
  • Nu uita de salată! E important să aduci o salată, să aibă prietena ta ce pune pe Instagram înainte să se îndoape cu 12 mici;
  • Berea la PET e de nelipsit. Dacă n-ai decât bere la sticlă, desfă-o cu două zile înainte, să se răsufle, şi toarn-o apoi într-un PET rece ca gheaţa;
  • Ai uitat muştarul? Intră în primul magazin de bricolaj şi cere nişte vopsea galbenă. Culoarea îţi va păcăli papilele gustative;
  • Nu arunca gunoiul la întâmplare! Vorbeşte cu ceilalţi grătaragii din pădure să-l aruncaţi organizat. Dacă sunteţi destui şi pajiştea e destul de mare, puteţi să scrieţi „SĂRUT M NA PENTRU MASĂ“ din gunoaie;
  • Dacă nu-ţi încap în portbagaj toate accesoriile pentru grătar, scoate motorul maşinii şi bagă-le acolo, apoi împinge maşina câţiva kilometri până în pădure.