Inapoi la articol

7 sfaturi pentru tăierea porcului în siguranță

  • Poartă armură de cavaler, ca să nu-ți secționezi din greșeală artera femurală;
  • Totuși, în caz că te înjunghii singur, montează-ți în prealabil o branulă, ca să-ți pui repede o perfuzie cu țuică întăritoare;
  • Pe cât posibil pune-i pe alții să intre peste porc. Ideal ar fi ca tu să asiști prin apel video, din altă țară;
  • Dacă trebuie să fii tu cel care sacrifică porcul, ucide-l de la distanță, cu o armă cu lunetă;
  • Porcul se taie iarna, așa că pune-ți o căciulă, să nu răcești!
  • Când ieși în curte să tai porcul încuie casa cu cheia, să nu te jefuiască rudele venite să te ajute;
  • Instalează-ți un filtru de Instagram care blurează părțile mai sângeroase, să nu-ți suspende contul după ce te postezi călare pe porcul pârlit.