Inapoi la articol

7 sfaturi pentru o dietă canibală

  • Dacă preferi un pic de aromă dulceagă în mâncare, mănâncă bețivi, că ei sunt deja marinați în bere sau vin;
  • Pentru o ciorbă de afumătură pune un mecanic auto în oală înainte să dea în fiert. Sau un om care a fost crescut în București, aproape de o intersecție;
  • Grașii sunt foarte buni pentru jumări sau kaizer, dacă știi să-i gătești ca lumea și ai răbdare;
  • Spală bine omul înainte să-l pui în ceaun, să nu se murdărească oala. În aceeași apă fierbe apoi legumele;
  • Cele mai bune ciolane cu fasole le obții din sportivi, că au carne macră pe ei. Osul rămas mai poate fi folosit apoi pentru a da gust unei supe;
  • Nu te arunca la pateu din ficat de om, nu știi ce a băgat ăla în el și e posibil să fie plin de toxine. Caută pateu făcut din oameni crescuți în ferme pe pământ, în libertate, pentru că ăia de oraș sunt plini de substanțe poluante;
  • Când e zi de post nu mânca carne de om, există numeroase rețete de pui sau vită pe internet.