Inapoi la articol

7 secrete ale unui food truck de succes

  • Dacă faci şi şaorma, scapi uşor când te trag poliţiştii pe dreapta. Problema e că te vor trage pe dreapta foarte des;
  • Nu trebuie să ai un food truck ca să le ceri oamenilor 20 de lei pe o porţie de cartofi. E suficient să desenezi nişte roţi pe peretele gheretei;
  • Nu există brăduţ odorizant pe lumea asta cu care să poţi combate mirosul de hamsie prăjită;
  • La orice festival, adevărata avere o fac ăia care au şi un food truck, şi un WC cu plată. Doar ei pot jongla în voie cu cererea şi oferta;
  • Nu confunda niciodată rezervorul de benzină cu ăla de ulei pentru prăjit cartofii. Nu vrei să-ţi otrăveşti maşina;
  • Doar clienţii foarte bătrâni vor înţelege dacă îţi faci un food truck specializat pe raţă şi îi spui „La Iliescu“;
  • Nu arunca roţile uzate sau sparte. 75% dintre clienţii români preferă carnea bine făcută. Poţi să le dai o felie de cauciuc şi să-i minţi că e „vită Goodyear“