Inapoi la articol

7 amănunte esențiale pentru a fi un bețiv profesionist

  • Nu mai bea ca un proletar, fă-ți o firmă de achiziție/distribuție băuturi alcoolice și decontează fiecare sticlă;
  • Doar fraierii beau pe datorie, tu bea pe leasing operațional, plătești o sumă fixă și la finalul contractului achiți reziduala;
  • Dacă pleci în concediu subcontractezi activitatea, angajezi un om temporar să-ți țină locul la birt;
  • Cere feedback de la toate cârciumile în care ai băut, dă-le chestionare cu „Pe o scară de la 1 la 10 cât de mort de beat credeți că am plecat de-aici?“;
  • Echipamentul de protecția muncii este esențial, nu uita cotiere, genunchiere și cască, să nu te lovești la beție, că trebuie să fii apt pentru reluarea activității și a doua zi;
  • Fă-ți un fișet în care să ții actele, listele cu furnizori și dosarele cu etichete de pe sticlele de băutură;
  • Menține o relație bună cu autoritățile, bea în fiecare săptămână cu un medic, un polițist și un pompier.